YKI 540 Fish by Bonete

2,990.00  sis. alv.

Tuotetunnus (SKU): YKI-540-Fish Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

YKI 540 Fish by Bonete

YKI 540 Fish by Bonete pohjautuu suosittuun YKI 540 jokivenemalliin, josta rakennettiin Bonete-tiimin kanssa yhteistyössä kalastukseen valmiiksi varusteltu täysiverinen kalastusvene. Veneessä on vakiona myös kölilista sekä trimmilevy.

Jokivene YKI 540 Fish by Bonete on tehty alle 5,5 m pitkäksi, joten se ei vaadi erillistä venerekisteröintiä. Veneessä on vakiona trimmilevy, joten perä on saatu mahdollisimman tukevaksi ja helposti soudettavaksi. Tämän ansiosta veneeseen sopii hyvin myös 9,9 hv perämoottori, jolla vene liikkuu normaalin Tenolaisen tapaan, eli todella nopeasti. Venemallin ominaisuuksissa korostuu samalla lasikuituveneen keveys sekä huoltovapaus verrattuna perinteiseen puuveneeseen.

LISÄVARUSTEENA myytävä penkki on Suomessa 100% valmistettu ja todella tukeva, veneen pohjalle laitettava malli. Penkki on suunniteltu varta vasten jokiveneeseen. Valmistusmateriaali on UV-suojattu PE-muovi. Penkin selkänoja kääntyy alas, joka suojaa penkkiä kastumasta sateella. HUOM! Soutajan penkki on noin 5 cm korkeampi kuin kyydissä takana olevan henkilön penkki.

YKI 540 Fish by Bonete on ostettavissa ainoastaan verkkokaupan kautta!