Niu UQi GT SR

2,790.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Kattava, maanlaajuinen huoltoverkosto

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): Niu-UQi-Pro Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

UQi GT – Vaivatonta liikkumista
Kevyen ja ketterän Niu UQi -malliston on uusi sähköskootteri pidemmällä toimintasäteellä ja isommalla rengaskoolla. Suuri rengaskoko tekee ajosta tasaisempaa ja vaivattomampaa, UQi GT:llä voi huoletta ja vaivattomasti ajaa huonommillakin ajopinnoilla. UQi GT:ssä on kaikki isommista Niu-malleista tutut tekniset ratkaisut kuten korkealaatuinen moottori, laadukas Li-ion-akku ja skootterin seurantaan tarkoitettu Niu App -mobiilisovellus.

Sähköskootteri kaikille teille
Niu UQi GT on suunniteltu niin kaupunkikruisailuun kun kuoppaisille hiekkateille. UQi GT:n suuremman runkokoon ansiosta kaiken kokoiset kuljettajat löytävät mukavan ajoasennon, samalla se on kevyt, jonka ansiosta se on ketterä ja helposti hallittavissa kaikissa tilanteissa. UQi GT on oivallinen kulkupeli päivittäisiin ajoihin. Ajelet päivän ja jätät akun yöksi latautumaan – ja aamulla skootterisi on taas valmiina päivän menoihin. UQi GT:n Li-ion-akku on kevyt ja helposti siirrettävä. Sen voi ladata ulkona suoraan skootterista tai akun voi ottaa mukaan sisätiloihin ladattavaksi. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin kaupungissa, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole pysäköintialueen läheisyydessä. UQi GT -mallissa on avaimeton käynnistys, jonka avulla voit avata skootterin lukituksen jopa 50 metrin päästä. Kun olet valmis lähtöön, painat vain avaimen Niu-logoa ja olet valmis suuntaamaan päivän seikkailuihisi.

Niu U Pro -sahkoskootteri – terasrunko

Riisuttua muotoilua
Joskus pienillä yksityiskohdilla on suurin merkitys. UQi GT:n persoonallinen ulkonäkö on saatu aikaan luopumalla perinteisestä ajattelutavasta, jossa runko pitää piilottaa muovikatteiden alle. Teräsrunko saa rohkeasti näkyä ja se luo tälle ”nakuskootterille” rouhean ilmeen. Skootterin älykäs mittaristo kertoo sinulle tärkeimmät tiedot yksinkertaisessa muodossa ja voit seurata siitä reaaliaikaisesti sähkömoposi vointia. Vakionopeudensäädin (Cruise control) on käytössäsi yhdellä napin painalluksella ja sinä voit keskittyä nauttimaan itse matkasta. Ajossa mukavuutta lisää myös jalkatapit kahdelle skootterin sivuilla. Skootterissa on myös koukku kassiasi varten. Parantaakseen turvallisuuttasi UQi GT:n pyöreä Halo-etuvalo antaa modernia ulkonäköä ja riittävästi valotehoa pimeäänkin vuodenaikaan.

Niu U Pro -sahkoskootteri – paivaajovalot

Keskiössä turvallisuutesi
Niu UQi GT:ssa on suuntavilkun palautusautomatiikka, joka kytkee vilkun pois päältä täyden käännöksen jälkeen. Näin et unohda koskaan vilkkua päälle, mikä parantaa turvallisuuttasi huomattavasti. Huonolla kelillä tai väliaikaisessa pysäköinnissä voit lisätä näkyvyyttäsi varoitusvaloilla.

Niu U Pro -sahkoskootteri – liikeanturit

Varkailta suojattu
Niu UQi GT on hyvin suojattu varkauksien ja ilkivallan varalta. Sähköskootteri on varustettu 6-suuntaisilla liikeantureilla ja GPS-paikantimella, jotka tunnistavat luvattoman liikuttelun ja käynnistysyritykset. Tämä varkaudenestojärjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi (Niu App) myös, jos skootterisi vaikka kaatuu. Voit myös aktivoida moottorin lukituksen, jos skootteriasi siirretään luvattomasti.

Mukaan matkalle?
Niu UQi GT on kätevä, jos tarvitset ketterää kulkuvälinettä mukaasi matkalle. UQi GT kulkee siististi pakettiauton tai asuntoauton kyydissä ilman riskiä bensa- tai öljysotkuista ja akku on helppo ladata tavallisesta pistokkeesta. UQi GT painaa vain 75 kg ja on kevyt nostaa kyytiin. Täydellinen valinta siis vaikka liikkumavälineeksi leirintäalueelle. Toimintasäde riittää mukavasti päiväretkiin matkakohteesi ympäristössä. UQi GT on rekisteröity kahdelle.