Goes 400 TERROX (POWERED BY CFMOTO) T3b Traktorimönkijä

5,590.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Kattava, maanlaajuinen huoltoverkosto
  • Otamme myös vaihdossa autot, mp:t, mönkijät ja veneet, pyydä reilu vaihtotarjous!

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): Mon-goes-terrox400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

GOES POWERED BY CFMOTO on uusi mönkijämallisto, joka sisältää CFMOTOn korkealaatuisia teknisiä elementtejä. Sen tuotteet jatkavat CFMOTO Classic -malliston menestystarinaa ja on teknisesti yhtenevä CFMOTO 450L Classic mönkijän kanssa. Mallisto sisältää kaksi käytännöllistä ja konstailematonta mönkijämallia olennaisimmilla toiminnoilla varustettuna.

Tehokas ja monipuolinen Goes 400 Terrox on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia seikkailuja niin maastossa kuin tielläkin. Tämä mönkijä yhdistää voiman, suorituskyvyn ja kestävyyden tarjoten käyttäjälleen luotettavan kumppanin vaativiin olosuhteisiin.

Goes 400 Terroxin sydämenä sykkii CFMOTON vahva nelitahtimoottori, joka tarjoaa riittävästi voimaa niin töihin kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Sen tehokkuutta täydentää CV-TECH vaihteisto, joka tekee ajamisesta helppoa ja sujuvaa kaikissa maastoissa. Lisäksi mönkijässä on erinomaiset jousitusominaisuudet, jotka takaavat pehmeän ja mukavan ajokokemuksen vaikeissakin maastoissa.

Goes 400 Terrox on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä luotettavan valinnan niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajan harrastuksiinkin. Lisäksi mönkijässä on runsaasti säilytystilaa, joten voit ottaa mukaasi kaiken tarvitsemasi varusteet ja työkalut.

Turvallisuus on etusijalla Goes 400 Terroxissa. Siinä on tehokkaat jarrut ja vakaa ajettavuus, jotka tarjoavat turvallisen ja hallitun ajokokemuksen kaikissa tilanteissa. Lisäksi mönkijässä on LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttäsi hämärässä tai huonossa säässä.

Kaiken kaikkiaan Goes 400 Terrox on tehokas, monipuolinen ja luotettava mönkijä, joka on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia seikkailuja niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Sen voiman, suorituskyvyn ja kestävyyden ansiosta voit luottaa siihen kaikissa olosuhteissa.

Teräsvanteet, vetokoukku ja vinssi vakiona. Saatavana vain pitkänä versiona.

Goes-mönkijöiden huoltoverkosto on CFMOTON kanssa sama, eli koko maanlaajuinen.