CFMoto 450SR moottoripyörä

7,590.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Otamme myös vaihdossa autot, mp:t, mönkijät ja veneet, pyydä reilu vaihtotarjous!

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): 450-SR-BL Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

CFMOTO 450SR on CFMOTO:n upouusi, keskimoottorinen luomus, joka on optimaalinen yhdistelmä nopeutta ja painoa. 450SR on urheilupyötä, joka soveltuu aloittelijoille, muttei tuota suorituskyvyllään pettymystä kokeneemmillekaan kuskeille.

450SR suunniteltiin täyttämään markkinarako. 300SR –malli on erinomainen vaihtoehto aloittelevalle kuskille, mutta se ei välttämättä täytä kokeneemman kuskin odotuksia. Toisaalta, 650GT on erinomainen ja suorituskykyinen vaihtoehto kokeneille kuskeille, mutta ollessaan GT –malli, se ei ole optimaalinen kilpapyörä. Tästä syystä loimme 450SR:n, jolloin poistimme tarpeen valita suorituskyvyn ja mukavuuden välillä. 450SR on tehokas kilpapyörä mutta se soveltuu hyvin jokapäiväiseen ajoon mukavuutensa ansiosta.

CFMOTO 450SR:ssä on hyvin suorituskykyinen 450 cm3:n rivisylinterinen, vesijäähdytteinen moottori, joka tuottaa 34,5 kW tehoa ja 39,3 Nm vääntöä. Se kiihtyy 0-100 km/h alle 5 sekunnissa huippunopeuden ollessa 180 km/h. Se painaa vain 179 kg ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Kevyen painonsa ja ketteryytensä ansiosta se kaartaa mutkat vaivattomasti, säilyttäen tasapainon. Sen moottori on sijoitettu pyörän painopisteeseen, jolloin se kääntyy paremmin ja kokonaistärinä vähenee.

CFMOTO 450SR:n runko on saanut vaikutteita superautoista. Satojen aerodynaamisten simulaatioiden pohjalta insinöörimme ovat luoneet mestariteoksen, joka halkoo ilmavirtaa sulavalinjaisen ja virtaviivaisen rungon ansiosta. Pyörän sileät reunat estävät tuulipyörteen muodostumisen, lisäten näin yleistä suorituskykyä ja käsiteltävyyttä.

450SR ei ole pelkästään huippu kilpapyörä, vaan se tarjoaa myös mukavuutta, tehden siitä erinomaisesti päivittäiseen ajoon soveltuvan ajoneuvon. Sen ergonominen istuin ja korkealle sijoitetut polkimet varmistavat hyvän ryhdin jopa pitkillä ajomatkoilla. Kapea, paksulla tekonahkalla verhoiltu istuin tarjoaa hyvän ja mukavan ajokokemuksen.

CFMOTO 450SR on varustettu USB A- ja USB C -latausporteilla. Niiden avulla voit ladata mobiililaitteitasi liikkeellä ollessasi, jolloin voit kuunnella suosikkimusiikkiasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia akun loppumisesta. Moottoripyörän näyttö on selkeä ja helppolukuinen ja siinä on vaihteen vaihto-opastin, jolla varmistat ettet kuluta vaihteistoa turhaan. Valikkoa, suuntavilkkuja ja äänitorvea on helppo käyttää peukalolla. Lisäksi käytössäsi on CFMOTO –sovellus, jonka avulla voit suunnitella matkoja, seurata statistiikkaa ajoistasi sekä saada tietoa moottoripyörästäsi.

CFMOTO 450SR on erinomainen valinta riippumatta siitä, ajatko pyörällä työmatkoja tai kilparadalla. Se on käyttäjäystävällinen, mutta tarjoaa kuljettajalleen myös ammattimaista tehoa ja soveltuu täydellisesti henkilölle, joka haluaa piristää päivittäisiä rutiinejaan ja pitää hauskaa.

450SR on saatavilla kahdessa värissä. Mustana punaisilla yksityiskohdilla, antaen pyörälle järeämmän ja agressiivisemman ilmeen, tai valkoisena sinisillä yksityiskohdilla, antaen pyörälle pehmeämmän ilmeen, joka on upea yhdistelmä ottaen huomioon pyörän virtaviivaisen rungon.

Kaikilla CFMOTOmoottoripyörillä on ainutlaatuinen 3 vuoden rajoittamaton tehdastakuu!

Moottoripyörien tuotantoa vuodesta 1989 ja yhteistyötä KTM:n kanssa vuodesta 2013.