Goes 500 TERROX EPS (POWERED BY CFMOTO) T3b Traktorimönkijä

6,790.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Kattava, maanlaajuinen huoltoverkosto
  • Otamme myös vaihdossa autot, mp:t, mönkijät ja veneet, pyydä reilu vaihtotarjous!

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): Mon-goes-terrox500-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

GOES POWERED BY CFMOTO on uusi mönkijämallisto, joka sisältää CFMOTOn korkealaatuisia teknisiä elementtejä. Sen tuotteet jatkavat CFMOTO Classic -malliston menestystarinaa ja on teknisesti yhtenevä CFMOTO 520L Classic mönkijän kanssa. Mallisto sisältää kaksi käytännöllistä ja konstailematonta mönkijämallia olennaisimmilla toiminnoilla varustettuna.

Goes 500 Terrox on luotettava kumppani niin ammatti- kuin vapaa-ajan käyttöön.

Goes 500 Terroxin voimanlähteenä toimii tehokas ja luotettava CFMOTON nelitahtimoottori, joka tarjoaa riittävästi voimaa niin raskaaseen työhön kuin vauhdikkaaseen vapaa-ajan ajoon. Moottorin yhdistelmä polttoaineenruiskutuksen ja sähköisen sytytyksen kanssa takaa tehokkaan ja taloudellisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Tämän mönkijän suorituskykyä täydentää kestävä CV-TECH variattorivaihteisto, joka mahdollistaa sulavan ja vaivattoman ajokokemuksen kaikissa maastoissa. Lisäksi mönkijässä on säädettävät jousitukset, jotka tarjoavat mukavan ja hallitun ajokokemuksen vaihtelevilla alustoilla.

Goes 500 Terrox on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Sen vankka runko ja laadukkaat komponentit tekevät siitä luotettavan valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi mönkijässä on runsaasti säilytystilaa, joten voit ottaa mukaasi kaikki tarvitsemasi varusteet.

Turvallisuus on etusijalla Goes 500 Terroxissa. Siinä on tehokkaat jarrut ja vakaa ajettavuus, jotka takaavat turvallisen ja hallitun ajokokemuksen kaikissa tilanteissa. Lisäksi mönkijässä on LED-valot, jotka parantavat näkyvyyttäsi huonossa valaistuksessa tai haastavissa sääolosuhteissa.

Kaiken kaikkiaan Goes 500 Terrox tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, kestävyyden ja monipuolisuuden, jotka tekevät siitä ihanteellisen kumppanin kaikenlaiseen ajoon ja työhön. Sen tinkimätön laatu ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä erottuvan vaihtoehdon mönkijämarkkinoilla.

Eps-ohjaustehostin, Teräsvanteet, vetokoukku ja vinssi vakiona. Saatavana vain pitkänä versiona.

Goes-mönkijöiden huoltoverkosto on CFMOTON kanssa sama, eli koko maanlaajuinen.