CFMoto 800MT Sport moottoripyörä

13,490.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Otamme myös vaihdossa autot, mp:t, mönkijät ja veneet, pyydä reilu vaihtotarjous!

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): 800MT-Sport Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

CFMOTO 800MT SPORT 

Loppukesän tarjous: CFMOTO 800MT Sportin erikoishintaan ja ostajalle nyt 3-osainen laukkusarja kaupan päälle!*
laukkusarjan arvo 1390€

*Laukkusarjoja rajoitettu erä, voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää.

DOHC-tyyppisen moottoripyörän 799cm3 kaksisylinterinen bensiinimoottori ja sen teho täyttävät vaativimmankin käyttäjän odotukset. Suurin lähtöteho on 67 kW / 9250 rpm ja suurin vääntömomentti 75 Nm / 8000 rpm. Valinnaiset ajotilat ja 19 litran polttoainesäiliö mahdollistavat lähes 400 km:n toimintasäteen.

VALMIS MATKAAN
Kevyen rakenteensa ja säädettävän alustan ansiosta CFMOTO 800MT tarjoaa äärimmäistä ajotarkkuutta ja ergonomista ajomukavuutta. CFMOTO 800MT on varustettu USD KYB-iskunvaimentimilla, joissa on esikuormitus, puristus ja paluusäätö. Näiden ominaisuuksien avulla ajoneuvo voidaan tarpeen mukaan mukauttaa erilaisiin maastoihin ja näin varmistuu paras mahdollinen pito tiehen sekä ajoasennon vakaus. Etujousituksen joustovara on 160 mm ja takajousituksen 150 mm. CF 800MT TOURING- ja SPORT-mallien vähimmäismaavara on 190 mm, mikä mahdollistaa ajamisen monenlaisissa maastoissa.

UUDEN SUKUPOLVEN TURVALLISUUS
CFMOTO 800MT:tä markkinoidaan useilla varustelutasoilla, jotka ovat ainutlaatuisia keskitason touring-moottoripyörille. 800MT:n ajonautinnon ja korkean turvallisuustason takaavat vakiovarustus: “Rain”- ja “Sport”-ajotilat, vakionopeussäädin, sähköinen kaasukahva, kaarreajo-ABS sekä lisävalot. Lisäksi CFMOTO 800MT.ssa on 7” TFT- täysvärinäyttö. Se säätyy automaattisesti valoherkkyyteen, jolloin tärkeät tiedot näkyvät selkeästi sekä aurinkoisena päivänä että pimeässä.

SUUNNITELTU SEIKKAILUUN
CFMOTO 800MT:ssä ei ole tyypillistä “cam”-tyyppistä etulokasuojaa, kuten useimmissa Adventure moottoripyörissä. Sen sijaan siinä on yksinkertainen mutta korkea siluetti, joka asettuu tasaisesti etuosan taakse ja muodostaa täydellisen ääriviivan. Sumuvalot sijoittuvat hieman etuosan alle. Puskurit korostavat maskuliinista muotoilua. Monikulmaiset kolmiulotteiset LED-ajovalot antavat vaikutelman teräväsilmäisestä kotkalinjasta, mikä puolestaan antaa moottoripyörälle suihkumaisen muodon. Kokonaismuotoilu on näyttävä ja vahva. Se herättää luottamusta.

ISTUIMEN KORKEUS
Istuimen korkeus on 825 mm. Jaettu istuintyyny on paksu ja se tuo hyvän istuvuuden myös pitkillä matkoilla. Istuintyynyn etuosa on ergonomisesti kapea. Takaosa sen sijaan on leveämpi ja paksumpi lisäten ajomukavuutta. CFMOTO 800MT istuin, jalkatuet ja ohjaustanko muodostavat kolmion, jossa on suhteellisen pystysuora ja mukava ajoasento.

KEHITETTY KTM-MOOTTORIALUSTALLE
CFMOTO 800MT käyttää uusinta 799 cc:n nestejäähdytteistä kaksisylinteristä rivimoottoria. EURO5-standardien mukainen. Se tuottaa 67 kW / 9250 rpm ja tarjoaa vääntöä 75 Nm / 8000 rpm. Tämä takaa enemmän kuin tarpeeksi tehoa ja alhaisen polttoaineen kulutuksen CFMOTO 800 moottoripyörille.

MÄRKÄKYTKIN CF-SC
Märkäkytkin pehmentää pitoa, mikä tulee esille tasaisempana vaihteen vaihtona ja se vähentää moottorin jarrutustehoa vaihteen pienentyessä. Pehmeämpi vaihteenvaihto ja pehmeämpi kytkin lisäävät ajomukavuutta ja auttavat vakauttamaan ajettavuutta myös odottamattomissa tilanteissa.

RUNKO
Kompakti moottori on integroitu runkoon, jonka kokonaispaino on vain 16 kg. Koko pyörän kokonaispaino on 231kg.

KYB JOUSITUS
CFMOTO 800MT käyttää säädettäviä KYB-iskunvaimentimia. Etuiskunvaimentimien muovipinnoitteiset osat estävät lian pääsyn liukupinnoille. Etujousituksen joustovara on 160 mm. Etuiskunvaimentimet ovat säädettävissä 20 napsautuksella, ja niiden avulla voit säätää esijännitystä, puristusta ja paluuvaimennusta. Myös takajousitus on KYB:n ja sen joustovara on 150 mm. Jousituksen säätövaihtoehdot auttavat varmistamaan vakaan ajettavuuden ja tiepidon vaikeissakin olosuhteissa.

PYÖRÄT JA RENKAAT
CFMOTO 800MT Sport on varustettu MAXXIS-monitoimisilla tubeless-renkailla ja alumiiniseosvanteilla (Light Metal). Etupyörän koko on 110/80 R19, takapyörän koko on 150/70 R17. Pitkän kokemuksen ja tiukan laadunvalvonnan ansiosta 800MT-n MAXXIS-renkailla on erinomainen kulutuskestävyys ja pito sekä päällystetyillä että päällystämättömillä teillä ajettaessa.

JARRUT
Jarrut ovat espanjalaisen J. Juanin valmistamat. Etujarrut: ø 320 mm kaksoislevy, 4-mäntäiset radiaalijarrut. Takajarru ø 260 mm, yksi levy ja kaksimäntäinen jarrusatula. Kaiken kaikkiaan CF800MT:n jarrutusteho on luokkansa paras.

POLTTOAINESÄILIÖ
19 litrainen polttoainesäiliö on kolmiulotteinen ja sen ergonomia auttaa varmistamaan ajovakauden sekä pysty- että istuma-asennossa.

KAARREAJON ABS
CFMOTO 800MT “Cornering” ABS-järjestelmä ohjaa moottorin suorituskykyä ja jarrutusvoimaa kaarteissa ja varmistaa näin maksimaalisen vakauden ja pidon myös äkkijarrutustilanteissa.

SÄHKÖINEN KAASUKAHVA
CFMOTO 800MT on varustettu BOSCHin elektronisella ruiskutusjärjestelmällä, jota ohjaa BOSCHin sähköinen kaasujärjestelmä. Elektroninen kaasujärjestelmä ohjaa kaasun avaamista ja sulkemista erittäin tarkasti, mikä tarkoittaa tarkkaa polttoaineen syöttöä moottoriin. Tarkka polttoainemäärä takaa puhtaamman moottorin suorituskyvyn, mikä puolestaan vähentää polttoaineen kulutusta huomattavasti, tehosta tinkimättä. Elektroninen kaasukahva yhdessä kaarreajon ABS-järjestelmän kanssa vähentää ajovirheiden riskiä ja parantaa turvallisuutta.

ÄLYKÄS ELEKTRONIIKKA / AJOTILAT
“Rain”- ja “Sport”-ajotilat ovat vakiona, ja ne on suunniteltu helpottamaan ajamista erilaisissa sääolosuhteissa. “RAIN”-tila varmistaa tasaisemman rullan vasteen ja tehoa on hieman rajoitettu minimoimaan renkaan luistamisriski, jos sitä lisätään äkillisesti. Valmistaja suosittelee tämän ajotyylin käyttöä pehmeässä tai kivikkoisessa maastossa sekä aloitteleville kuljettajille. “Sport”-asennossa kaasun vaste on nopea ja kaikki moottorin teho on käytettävissä, mikä antaa jännittävämmän ja urheilullisemman ajonautinnon.

ÄLYKKÄÄT VALOT
CF800MT LED-valot lisäävät turvallisuutta päivällä tekemällä moottoripyörän näkyvämmäksi tienkäyttäjille ja parantamalla näkyvyyttä pimeässä. 800MT ajovalot on varustettu automaattisella ajovalojen kytkentäjärjestelmällä, joka eliminoi mahdollisuuden unohtaa valot päälle ajon aikana. Lisäksi ajovaloissa on täysi ja automaattinen lähivalojen kytkentätoiminto, joka kytkee kaukovalot lähivaloihin ja päinvastoin, kun vastaantulevan ajoneuvon ajovalot kohtaavat. Manuaalisen vaihdon tarve siis vähenee. CFMOTO 800MT:ssä on vakiona myös LED-sumuvalot, automaattinen suuntavilkku ja kaarrevalo. Käännösvalotoiminto syttyy automaattisesti, kun suuntavilkku on päällä.

VÄRI TFT-NÄYTTÖ
CFMOTO 800MT on varustettu 7” TFT-täysvärinäytöllä. IPS LSD -näyttö 180°:n katselukulmalla tarjoaa laajan näkökentän. Kojetaulu näyttää mm. polttoaineenkulutuksen, keskikulutuksen, keskinopeuden, kellon ajan ja jäähdytysnesteen lämpötilan, antaen kuljettajalle kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Vakionopeudensäädintä voidaan käyttää 4. vaihteelta ja 40 km/h nopeudesta alkaen. Turvallisuussyistä käytön ylänopeusrajoitus on 120 km/h. Vasemmassa kahvassa sijaitsevan cruise-painikkeen avulla nopeutta voidaan säätää kaasukahvaa kääntämättä. Tämä vähentää kuljettajan häiriötekijöitä ja on helppo ja kätevä käyttää. Vakionopeudensäätimen käyttö säästää myös polttoainetta vähentämällä välittömän kiihdytyksen tarvetta.