CFMoto 700CL-X Adventure moottoripyörä

10,590.00  sis. alv.

AUTOBIKE ERIKOISEDUT:

  • Myynti koko Suomen alueelle
  • Toimitus kotiovelle alk. 0€
  • Käsiraha ja korko alk. 0%
  • Maksuaikaa jopa 120kk
  • Otamme myös vaihdossa autot, mp:t, mönkijät ja veneet, pyydä reilu vaihtotarjous!

HUOM! Voit myös tehdä tilauksen tai tiedustella tuotteesta myyjiltämme puhelimitse P. 010-2002709

Tuotetunnus (SKU): 700CL-X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

CFMOTO 700CL-X Adventure on uusin tulokas CFMOTO CL-X –sarjaan. Verrattuna aiempiin  CL-X-malleihin, sen  ominaisuudet soveltuvat erinomaisesti offroad-ajoon. Adventurella ajaminen maanteillä on upeaa, mutta vielä vaikuttavamman kokemuksen ajamisesta saa offroad.

700CL-X Adventure on saanut vaikutteita retrotyylisistä scrambler-moottoripyöristä. Lisättynä klassisella ilmeellä ja ikonisella, pyöreällä etuvalolla, Adventure tarjoaa upean ajokokemuksen ja kerää ihailevia katseita ohi kiitäessään. Ylöspäin kaartava ohjaustanko korkeine kädensijoineen takaavat hyvän ajoasennon, joka soveltuu myös pitkille matkoille. Asento mahdollista ajamisen myös seisten, keventäen näin töyssyjen vaikutusta kehoon, mikä on usein tarpeen offroad-tyyppisessä ajossa. Pyörän takaosassa on kädensija matkustajalle.

700CL-X Adventuressa on tehokas 700 cc:n kaksisylinterinen, 4-tahtinen vesijäähdytteinen moottori, jonka huippunopeus on 170 km/h. Moottori tuottaa 55 kW tehoa ja 68 Nm vääntöä. 700CL-X -sarja on suunniteltu kokeneille ja haastavien reittien motoristeille. Aloittelevalle motoristille tehokas moottoriyhdistettynä kevyeen korimalliin, voi olla liian vaativa yhdistelmä.

700CL-X:ssä runkorakenne on klassinen, mutta se on varustettu moderneilla, huippuluokan minaisuuksilla jotka lisävät ajamisen miellyttävyttä. Valittavana on 2 ajotilaa, joista kuljettaja voi valita ajokokemuksen mieleisekseen. “Economic“-ajotila tarjoaa mukavan ajokokemuksen hänelle, joka haluaa ihailla maisemia ja nauttia leppoisesta ajosta. Se parantaa polttoainetaloutta ja tarjoaa pidemmän yhtämittaisen ajomatkan. “Sport“-tilan avulla kuljettaja voi testata rajojaan. Tämä ajotilaa parantaa moottorin suorituskykyä ja rajoittaa siten polttoainetaloutta. Moottoripyörä on varustettu myös vakionopeudensäätimellä, joka mahdollistaa nopeuden valinnan jopa 120 km/h asti.

Klassinen pyöreä ajovalo sisältää älykkään ajovalojen säätöjärjestelmän. Se säätä valojen kirkkaustasoja automaattisesti ympäristön mukaan. Ajaessasi pimeässä tai esim. tunnelin läpi, järjestelmä säätää ajovalojen kirkkautta lisäten näin näkyvyyttä ja parantaen ajoturvallisuutta.

700CL-X Adventure on varustettu korkealaatuisilla Pirellin renkailla. Käytöstä riippuen Pirellin renkaat kestävät keskimäärin yli 5 vuotta. Muihin 700CL-X-malleihin verrattuna Adventuren renkaat ovat leveämmät, jolloin pito on parempi niin tiellä, kuin maastossa. Adventure-mallin välys on 10 mm korkeampi kuin 700CL-X Heritagessa ja etulokasuoja on sijoitettu korkeammalle, jotta se estää mudan kerääntymistä lokasuojan ja renkaan väliin.

CFMOTO-sovellus on yhdistettävissä pyörän ajotietokoneeseen, jolloin kuljettaja saa tietoa ajetusta matkasta sekä polttoainetasoista.

Moottori : DOHC kaksisylinterinen, 4-tahti, nestejäähdytteinen,
Moottoritilavuus : 693cc
Sytytysjärjestelmä : Bosch ECU sytytysjärjestelmä
Teho : 55 kW/8500 rpm
Vääntö : 68 N·m/7000 rpm
Vaihteisto : 6-vaihteinen
Jarrut : ABS-hydrauliset levyjarrut

700CL-X Adventure on luotu seikkailijoille. Pyörän nimessä oleva ”CL” edustaa sanaa ”classic”, joka kuvaa täydellisesti CL-X-sarjan runkoa. ”X” merkitsee loputtomia mahdollisuuksia, joita tämä pyörä kuljettajalleen tarjoaa.

Adventure –mallin väri on sininen. Ihailevia katseita keräävä sininen väri korostaa pyörän kauniita, pehmeitä muotoja ja kullansävyinen etujousitus  moottoripyörässä on kaunis yksityiskohta.